Four Seasons Coconut Grove: Interpretation of a Brand in the pursuit of Quality

- Dec 19, 2018-

    The road to Jane, the space line "subtraction principle", everything is the transparency of the space. The contemporary minimalist laying method clarifies the tone of the space. The space is dominated by the stone Italian silver ash cave, or laid out as a wall, or single leaning on the column, all of which reflect the extraordinary grandeur of the restaurant, looking around, seating row The cloth is flexible and adaptable to different social needs. The laying method has been extended to the appearance, and the design is designed from the inside to the outside to soften the light and shadow of the light and shadow, and the stone is in line with each other, creating a solemn and elegant atmosphere.


Previous:Tile color is good for feng shui Next:Meiyimei restaurant:light and luxurious, with a lot of publicity